ROI

1. Beperk de voorraad aan inkt

Met de Spot Color Master kunt u, uw kleuren mixen gebaseerd op de vraag voor elke afdruktaak. Daarom zal er minder ruimte nodig zijn om overgebleven inkt op te slaan. En minder voorraad betekent minder investeren.

2. Verlagen van faalkosten

De Spot Color Master werkt als een robot. Het kan het kleur recept exact eindeloos blijven bereiden. U hoeft nooit meer de re-runs te doen, omdat de kleur is uitgeschakeld. Op deze manier werkt u uitsluitend met verse of vacuüm opgeslagen inkt en zal er geen sprake zijn van hard en uitgedroogde inkt.

3. De arbeidskosten reduceren

Het mengen van een kleur duurt iets minder dan 5 minuten met de Spot Color Master. Zelfs de meest ervaren mixer zal ten minste vijftien minuten nodig hebben om hetzelfde recept handmatig te mengen. Dus niet alleen zal je werktijd verminderen aan de mengtafel, ook zal er minder tijd verspild worden op het wachten van de inkt.

4. Minder afval kosten

Als u de deprecieze hoeveelheid inkt mengt die u nodig heeft, zult u uw inkt afval verminderen met gemiddeld 30%. Zelfs als u besluit om meer inkt te mengen dan u nodig heeft kunt u deze voor langere tijd opslaan.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op +31 (0) 572 39 29 15 of het CONTACTFORMULIER invullen: